#13511 Car will not refill, must reconnect pit lane

Closed Created by @yardboy28@gmail.com - 5 comments

From @yardboy28@gmail.com 15.06.2020, 02:55

I am wondering if there is any other way to resolve this issue as my track is semi-permanent.  Otherwise, the app is great.  Thanks.

#1 From @smartrace 15.06.2020, 09:07 Owner

Hi there,

I'm not sure if I understand the issue. Could you please try giving some more context on what is not working? Thanks a lot!

Marc

#2 From @yardboy28gmail-com 15.06.2020, 17:36
Oh, sorry. The issue is the one described here:https://www.smartrace.de/en/the-smartrace-manual/trouble-shooting/fuel-bar-doesnt-show-up-or-stays-at-0/The solution for me is the final one (disconnecting the pit lane and reconnecting with the controller on).  Unfortunately, this is a big pain in the butt, and hoping there is some other solution, or some way to avoid having this happen.  Thanks.
#3 From @smartrace 15.06.2020, 21:41 Owner

Normally it should only be necessary to do this once and not everytime. Do you have to do it all the time at the moment in order for it to work?

#4 From @yardboy28gmail-com 15.06.2020, 22:27
It has only occurred twice.  The first time it occurred, I had the pit lane piece installed incorrectly.  I then installed Smartrace on my 2nd ipad, and it happened on that device.  However, I closed Smartrace on the newly instaled iPad, opened it on the original ipad and the fuel was stuck at 0 on that ipad now too.  I performed the disconnect and reconnect and it is now working on both ipads correctly.  
@smartrace closed this 16.06.2020, 08:55
#5 From @smartrace 16.06.2020, 08:55 Owner

Hm, okay. If you continue to experience those issues I'd suppose there is something wrong with the Control Unit. Let me know the further progress please. 

Marc

You need to be logged in to add a comment.

  • Created by

    @yardboy28@gmail.com
    15.06.2020, 02:55

  • Type

    Bug

  • State

    Closed

  • Priority

    normal

  • Product

    SmartRace

  • Labels

    iOS